Snarveien til DAB+ i bilen

2017 - FM-nettet slukkes

Norsk radio digitaliseres – gjennom 2017 slukkes riksdekkende
FM-sendinger region for region. Radioen digitaliseres for åsikre
norske lyttere et godt og bredt radiotilbud også i fremtiden. Digital radio gir flere kanaler og mer norsk innhold.DAB er i ferd med å overta som bruksradio. To av tre husstanderhar allerede radio med DAB.

Dette må du vite

DAB er radio slik du kjenner det, men samtidig litt annerledes. Lær deg DAB-radioens innstillinger og husk at antennen er viktig for godt mottak.Det store kanalutvalget på DAB vil bli oftere justert enn hva vi er vant til på FM - pass derfor på å gjøre et nytt kanalsøk av og til. Savner du en bestemt kanal, flytter radioen til et nytt område, eller mister en kanal under bilkjøring er kanalsøk som oftest løsningen

Dekning over hele landet

DAB-dekningen er på samme nivå som det beste FM-nettet, og for enkelte kanaler er det gjort betyde - lige dekningsforbedringer i forhold til FM.Dekningen er etablert etter mønster fra FM, og sendes i DAB over to ulikenett. Ulike kanaler har derfor ulik dekning.Det gjøres justeringer i DAB-nettene frem til slukking. DAB-dekningen i tunnel bygges ut fortløpende. Alle tunneler der du i dag hører radio, vil ha DAB-signaler når FM slukkes.

Våre modeller

Tiny Audio C11

Les Mer

Tiny Audio C5

Les Mer

Tiny Audio C6

Les Mer
Denne siden bruker cookies. Ved å være på denne siden godtar du dette.
© Tiny Audio